Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Astazi e ziua de nastere a baiatului meu cel mare Robert de aceea m-am gandit sa dau aceasta denumire tortului
Ptr blat:
Ptr crema:
Ptr frisca:
Ptr sirop:
Blatul: se face un aluat de pandispan din oua zahar ulei si faina,Compozitia. se pune intr o forma rotunda tapetata cu ulei si faina, se introduce in cuptor ptr 30 minute.
Crema: smantana se pune pe foc mic cu ciocolata, cand ciocolata este topita se adauga untul si se omogenizeaza bine.
Pregatesti frisca:smantana se mixeaza cu zaharul si vanilia.
Pregatesti siropul amestecand apa zaharul si esenta de rom.
Blatul racit se taie in trei randuri, se insiropeaza primul strat se pune ciocolata, 4 linguri frisca, urmatorul strat procedand la fel se orneaza cu crema de ciocolata si frisca.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult